Kommentar till senaste nämnden och miljönämndsbloggens schema

Som jag trodde var det inget som krävde reservation eller särskilt yttrande på senaste mötet. Vi korrigerade en detalj och ändrade från att Miljönämnden godkänner till att vi överlämnar halvårsbokslutet till Kommunstyrelsen. Hur kan vi godkänna en rapport som inte granskats av en revisor och som vi knappast har nagelfarit själva med de ögonen? Och där det är kommunstyrelsen som helt styr våra budgetmässiga förutsättningar? Det är en liten men viktig detalj som klargör Kommunstyrelsens ansvar.

Nämnden var enhälligt positiv till att göra Södertälje kommun till en GMO-fri zon enligt tjänsteskrivelsen. Där behövdes ingen debatt. De andra ärendena gick också enkelt.

Vi fattade däremot ett viktigt beslut: Mötesschemat för hela nästa år. Därmed är också Miljönämndsbloggens schema givet. Vi får ut handlingarna tio dagar före nämnd och strax därefter är det min avsikt att komma med en kort kommentar om fokus för i alla fall mitt intresse.

Så här är tiderna (kolla alltså bloggen en vecka innan och kommentera senast dagen före mötet – och ibland finns det kanske också anledning att kommentera besluten och då blir det i samband med att protokollet justerats och blivit officiellt):

5 november 2009

8 december

18 januari 2010

15 februari

22 mars

19 april

10 maj

16 augusti

13 september

18 oktober

22 november

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s